Amerikaans Roulette van makkelijk naar moeilijk

Amerikaans Roulette van makkelijk naar moeilijk

Het spel werd in de zeventiende eeuw al uitgevonden als spel. Dit was in Frankrijk. De meeste mensen kennen de Franse variant wel, de meest eenvoudige variant van dit moment. Daarnaast is er ook Europees Roulette en we kennen Amerikaans Roulette nu als meest moeilijke variant. Dit wil niet zeggen dat het spel zelf moeilijker is, maar het is lastiger om te winnen. Dit is niet altijd het geval geweest. In het verleden was de Amerikaanse variant namelijk de makkelijkste variant.

Het eerste Amerikaanse spel

De Amerikanen bedachten hun eigen versies van Roulette, zoals ze dat met veel spellen doen. De eerste Amerikaanse Roulettespellen hadden een stuk minder cijfers. Het waren er in eerste instantie namelijk slechts 28. Dit maakte het een stuk makkelijker om iets te winnen. Uiteraard kregen de Amerikanen dit ook in de gaten en waren zij van mening dat het moeilijker gemaakt moest worden om het spel te winnen. Dit deden zij door meer getallen aan het spel toe te voegen. Uiteindelijk werd de Amerikaanse versie hierdoor de variant die het moeilijkst te winnen is.

Een extra vak bij Amerikaanse variant

Naast de gewone 0 (nul) heeft dit spel Roulette namelijk ook nog een 00 (dubbele nul). Door de aanwezigheid van dit extra vak is er uiteraard ook een extra mogelijkheid om te winnen, maar ook een extra vak dat voor verlies kan zorgen. Hierdoor liggen de winkansen bij Amerikaanse variant een stuk lager dan bij Frans en Europese variant, waarbij alleen een enkele 0 (nul) aanwezig is in het spel. Het is dan ook niet aan te raden om Amerikaane versie te spelen als er ook andere opties zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *