March 5, 2017

Blood Suckers II Slotmachine

Blood Suckers II is het vervolg op het originele Blood Suckers spel en logischerwijs heeft dit spel simpelweg het nummer II meegekregen. Het spel is ontwikkeld door gigant Net Entertainment. Deze gokkast is gebasseerd op een jonge vrouwelijke vampier, genaamd Amilia. Het spel begint wanneer ze aankomt in het vampieren kasteel. Amilia is in dit kasteel om een geheime schat te vinden welke eeuwen geleden door haar overgrootouders is verstopt. De schat wordt echter bewaakt door een Demon en hierdoor kost het Amilia veel moeite om de schat te vinden.

Visueel gezien is dit spel er zeker op vooruit gegaan ten opzichte van het eerste deel. Tevens vinden wij van gratis bonus dat de muziek welke aan het spel toegevoegd is een absolute meerwaarde is. De symbolen welke je onder andere kunt spinnen zijn Schoppen, Diamanten, harten en vampieren jagers. De Vampier Jager in het rood heeft de meeste waarde en kan je tot 20 keer je inleg opleveren. De “wild-symbols” vervangen alle andere symbolen (behalve de scatter en bonus symbolen) en kunnen je tot wel 400 keer je inzet terug laten verdienen.

Blood Suckers II Slotmachine

bloodsuckersII
Rating:
100% tot €200 Play Now

Blood Suckers II Slotmachine Features

  • Free Spins
  • 4 Bonus rondes
  • Minimale inzet €0.25

Blood Suckers II Slotmachine Basics

  • Game Type : slotmachine
  • Software : Netent
  • Uitbetalingspercentage : 96.94%
  • Minimale - Maximale inzet : €0.25 - €250.00
  • Wielen - Speellijnen : 5 - 25
  • :

Free spins en andere bonus rondes

Er zijn in Blood Suckers II een aantal verschillende manieren om free spins of andere bonus rondes te bereiken. Er zijn 2 haalbare features in het zogehete ‘basis’ spel. De eerste is de Scatter Shot feature, welke een extra Scatter zal toevoegen aan de wielen waarna je kans maakt op 10 Blood Rose Free spins. Hiernaast kun je kansmaken op de Bonus Shot feature welke 1 extra bonus symbool zal toekennen aan rij 1,2 of 3.

Tevens is er een Hidden Treasure Bonus welke je triggert wanneer je 3 of meer bonus symbolen op het scherm hebt staan. Wanneer je 4 bonus symbolen hebt gehaald worden je bonus coins verdubbeld. Mocht je het geluk hebben dat je zelfs 5 bonus symbolen op je scherm hebt staan, dan zullen al je winsten worden verdrievoudigt tijdens deze bonusronde!

Speellijnen en inzetvoorwaarden

Blood Suckers II heeft 5 wielen en 25 speellijnen. Je kunt dit vervolg van het inmens populaire Blood Suckers spelen op je laptop, computer, telefoon en laptop. De minimale inzet, ongeacht welk apparaat je gebruikt om dit spel te spelen, bedraagt 25 cent en wanneer je het wat breder hebt, deze slotmachine kan 250 euro per spin hebben!

Er zijn natuurlijk ontelbaar verschillende symbolen en wincombinaties mogelijk in dit spel. Wanneer je net begint te spelen op slotmachines kan dit een beetje overweldigend zijn. Onthoudt echter dat er in elk spel een ‘?’ symbool aanwezig is welke je alle informatie geeft die je moet weten om dit spel volledig te begrijpen.

Conclusie

Na het spelen van dit spel is onze conclusie dat Blood Suckers II alles in zich heeft om een klassieker te worden, net als het origineel. De verbeteringen op grafisch gebied samen met de gameplay maakt het een leuk spel!

Load More