January 18, 2017

Hall of Gods Slotmachine

Net Entertainment is de maker van het spel Hall of Gods, een slot met een progressieve jackpot die kan oplopen tot in de miljoenen euro’s. Met een enkele spin kun je dus al miljonair worden als je Hall of Gods speelt. Dit gegeven straalt zoveel motivatie uit dat Hall of Gods behoort tot de meest gespeelde slots van de software provider. Het spel bestaat al sinds 2011. De hoogste jackpot die ooit door het spel is uitgegeven was ruim 7,8 miljoen euro! Dit bedrag werd op 18 april 2015 gewonnen door een zeer gelukkige Noorse casinospeler.

Hall of Gods, hoge jackpotten!

Dit spel is, ondanks de bijzonder hoge jackpotbedragen, toch een vrij eenvoudig spel om te spelen. Je speelt op 5 rollen en in totaal zijn er 20 winlijnen te vinden. Het slot draait uitsluitend op deze 5 basisrollen, waardoor je echt met iedere spin kans maakt op de miljoenenjackpot. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een spel waarin de goden een rol spelen. Het thema is dan ook de godenwereld uit de tijd van de Vikingen. Je kunt onder meer de goden Freya, Thor, Odin en Loki vinden op de rollen. Uiteraard is er ook een joker in het spel. Het wildsymbool is een wezen dat het best gezien kan worden als een draak. Deze verspreidt zich over de hele rol wanneer deze in beeld komt, waardoor je meer kans hebt op een wincombinatie.

Hall of Gods

hall of gods
Rating:
100 % tot €100 Play Now

Hall of Gods Features

  • Jackpot
  • Gratis spins
  • Bonus ronde

Hall of Gods Basics

  • Game Type : slotmachine
  • Software : Netent
  • Uitbetalingspercentage : 95.5%
  • Minimale - Maximale inzet : €0.20 - €50
  • Wielen - Speellijnen : 5 - 20

Hall of Gods

Copy Embed Code

Gratis spins in Hall of Gods

Je kunt bij dit spel 10, 15 of 20 gratis spins winnen met behulp van de scatters. Je hebt minimaal 3 scatters nodig. Als je er inderdaad 3 hebt, dan krijg je 10 gratis spins. Bij 4 exemplaren krijg je 15 gratis spins en je krijgt er 20 als je 5 scatters in beeld hebt. De gratis spins starten direct. Wanneer je prijs hebt tijdens deze gratis spins, dan krijg je de standaard winst 3x uitbetaald. Er geldt dus een standaard multiplier van 3 maal wanneer je gratis spint.

Het bonusspel van Hall of Gods

slot-machine-winnen

Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om het krijgen van het bonusspel in Hall of Gods, vooral omdat je alleen daarmee kans maakt op een jackpot. Het bonussymbool is de hamer van Thor. Wanneer je er hier drie van hebt, op de rollen 3, 4 en 5, dan start er een bonusspel. Je krijgt hierop 15 schilden in beeld te zien. Deze schilden moet je kapot slaan met de hamer van Thor. Er zijn verschillende geldbedragen te vinden achter de schilden, maar natuurlijk ook jackpotsymbolen. Het is de bedoeling dat je tussen de 15 schilden 3 dezelfde jackpotsymbolen of 3 dezelfde geldbedragen vindt. Als dit je lukt, dan is de betreffende prijs voor jou en stopt het bonusspel.

In totaal 3 jackpotten in Hall of Gods

Je kunt 3 verschillende jackpotten winnen als je Hall of Gods speelt en in het bonusspel terecht komt. Er is een Mini Jackpot, waarvan de waarde over het algemeen enkele honderden euro’s bedraagt. Dan is er een Midi Jackpot van enkele tienduizenden euro’s en dan is er natuurlijk nog de klapper, de Mega Jackpot. Dit bedrag loopt gemiddeld op tot 5,5 miljoen euro.