January 17, 2017

Motörhead slotmachine

Motörhead slotmachine behoort tot de nieuwste games van software provider Net Entertainment. Deze online gokkast is gebaseerd op de Britse heavymetalband en is de officiele opvolger van de eveneens populaire Jimmi Hendrix slotmachine. dit spel is bijzonder spannend om te spelen, vooral ook omdat je met hoge inzetten kunt spelen. Je speelt voor minimaal 20 cent per spin, maar wie het aandurft kan tot wel 200 euro per spin inzetten! In het spel zijn maar liefst 76 winlijnen te vinden en dat zijn er natuurlijk behoorlijk wat. Je kunt dan ook mooie prijzen winnen met het spelen van Motorhead.

Motörhead slotmachine, de extra’s

Het is bijna niet de moeite om Motorhead in de basis uit te leggen, want het spel kent zoveel extra features dat je vrijwel nooit volledig ‘basis’ speelt. Er zijn veel gratis spellen in Motorhead ingebouwd, waardoor dit echt een feature game is wat het spelen ervan interessant houdt. Natuurlijk is er ook een duidelijke verwijzing naar de muziekwereld. Zo kun je met de button aan de rechteronderkant van het spel de zogenaamde rockmode aanzetten om de geluiden van het slot nog intenser te maken.

Motörhead Slotmachine

motorhead slotmachine
Rating:

Motörhead Slotmachine Features

  • Bonusrondes
  • Gratis spins
  • Rock Mode

Motörhead Slotmachine Basics

  • Game Type : slotmachine
  • Software : Netent
  • Uitbetalingspercentage : 96.98%
  • Minimale/Maximale inzet : €0.20 / €200
  • Wielen/Speellijnen : 5 / 76

Gratis spins krijgen Motörhead slotmachine

Motorhead is duidelijk de opvolger van de Jimmi Hendrix online gokkast, het spel dat ook bekend staat om de grotere hoeveelheid extra games en opties tot het winnen van gratis spins. Er zijn scatters aanwezig in het spel. Wanneer je er hier 3 van in beeld krijgt, dan krijg je standaard 10 gratis spins. Deze starten direct nadat je de scattersymbolen in beeld hebt gekregen. Daarnaast zijn er ook nog Mystery Reels en Bomber Features om extra gratis spins mee te verdienen.

De Mystery Reels in Motorhead slotmachinemotorhead slotmachine

Je kunt binnen het gewone spel en tijdens het draaien van gekregen gratis spins een zogenaamde Mystery Reel krijgen. Dit is een draai waarbij je een rij symbolen in beeld krijgt die nog geen vaste vorm hebben. Wanneer de spin klaar is, dan veranderen de symbolen in vaste symbolen. Deze zorgen samen gegarandeerd voor een wincombinatie. Alle symbolen worden namelijk door hetzelfde symbool vervangen, al weet je van tevoren niet door welk symbool. Alleen de scatters behouden hun eigen vorm.

De Bomber Features in Motorhead

Tijdens het spelen van Motorhead kan je beeldscherm ineens gaan trillen alsof deze op het punt staat om in elkaar te storten. Schrik hier niet van, want dit is een Bomber Feature. Je krijgt lichtflitsen te zien om de sensatie compleet te maken. Als het spektakel voorbij is, dan krijg je een cluster te zien die volledig gevuld is met mystery symbolen. Vervolgens veranderen deze allemaal in hetzelfde symbool. Van tevoren weet je natuurlijk niet welk symbool dit zal zijn. Het kan het symbool zijn met de laagste winwaarde, maar ook het symbool met de hoogste winwaarde. Het kan dus echt alle kanten op. Minimaal 10 symbolen zullen in hetzelfde symbool veranderen, maar dit kunnen er ook een stuk meer zijn. Je kunt dus en groot bedrag winnen met deze Bomber Feature, maar het kan ook een hoop bombarie om een relatief kleine prijs zijn.

Load More