Win €210 cash met Blackjack bij Royal Panda Casino

Voor alle Blackjack liefhebbers! Elke 21ste van de maand kun je hier namelijk €210 euro in cash winnen! Alles wat je hiervoor hoeft te doen is Royal Panda Live Blackjack spelen.

Hoe kun je dit winnen?

Iedereen wilt wel €210 cash aan zijn of haar spelers account toevoegen, wanneer je op de 21ste van de maand Live Blackjack speelt bij Royal Panda kan dit! Dit is hoe het werkt:

Speel Royal panda Live Blackjack of Royal Panda Live Blackjack VIP elke 21ste van de maand
– Zorg dat je één of meer combinaties krijgt voordat het middernacht is
– Kijk de volgende dag, de 22ste van de maand dus, op de Facebook pagina van Royal Panda of je gewonnen hebt

image37

Je wint met 21

Het maakt niet uit hoeveel je inzet op de 21ste van de maand, zolang je minimaal 1 keer Blackjack krijgt tijdens het spelen van Live spel, zal je naam in de pot voor de loting van de prijs terecht komen.

Elke maand zullen er drie winnaars zijn welke wilkeurig worden geselecteerd, en bekend worden gemaakt op de Facebookpagina. De €210 cash zal de volgende dag, de 22ste van de maand, worden toegevoegd aan de spelers accounts van de winnaars

Voorwaarden promotie

– Alleen spelers welke op de 21ste van de maand tussen 00:00 en 23:59 een spel gedeeld krijgen zullen worden toegevoegd aan de pot voor de loting.
– Elke inzet telt, houdt de minimale inzet van de tafel waaraan je speelt in de gaten.
– De winnaars zullen willekeurig worden geloot op de volgende dag, de 21ste van de maand. Het aantal keer Blackjack behaald, of de hoogte van de inzet tijdens het spelen op deze dag zal geen resultaat hebben op de uitslag van de loting.
– Het bedrag van 210 euro zal de volgende dag om 12:00 uur worden toegevoegd aan de speler accounts van de winnaars. Daar het een cash bedrag is kan dit zonder te worden rondgespeeld worden uitbetaald aan de speler.

royal-panda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *